Openingstijden – Huisartsenpraktijk Het Loo – Apeldoorn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Het Loo
Koningstraat 73 7315 HV
Apeldoorn

Openingstijden

Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Als u vóór 10:30 uur kunt u vrijwel altijd nog dezelfde dag terecht op het spreekuur. Ook voor visites en telefonische afspraken is het handig vóór 10:30 te bellen.

Spreekuur

Een afspraak op het spreekuur kunt u telefonisch maken bij onze assistentes. Als u vóór 10.30 uur belt, kunt u vrijwel altijd nog dezelfde dag terecht op het spreekuur. U kunt ook zelf een afspraak inplannen via het Patiënt Portaal. U dient zich hiervoor eerst te registreren.

In principe wordt voor een consult 10 minuten uitgetrokken. Hebt u meer dan één klacht of verwacht u meer tijd nodig te hebben, meld dit dan bij de assistente zodat ze een dubbel consult van 20 minuten kan inplannen. Op deze manier kan de wachttijd voor u en uw medepatiënten zo beperkt mogelijk blijven.

De assistente kan u vragen wat de reden is van uw bezoek, om de mate van spoed te kunnen beoordelen en omdat zij dan het spreekuur beter kan inplannen.

Met ingang van 1 januari 2015 is er wekelijks een avondspreekuur op maandagavond van 17.00 tot 21.30 uur. Dokter Ebbers en dokter Koppejan verzorgen om en om dit spreekuur.